24/7 Support number +385952030000 info@peljesac.hr
najam soba Pelješac

Najam soba Pelješac

Najam soba Pelješac 2016

Najam soba Pelješac 2016 po povoljnim cijenama možete rezervirati u Vam pansionu Loviška. Povoljan smještaj pruža se u četiri vrste soba: premier namjenjene parovima, obiteljske sobe, comfort – sobe s dva odvojena kreveta i basic sobe također sa dva odvojena kreveta. U pansionu je na prostoru bara na raspolaganju besplatan wi-fi, društvena prostorija sa TV-om te postoji mogućnost dogovora različitih zanimljivih izleta (posjet najboljim peješkim vinarijama, Stonu, Dubrovniku, Korčuli, nacionalnom paarku Mljet i prekrasnim pelješkim plažama Divna i Duba.

Smještaj u Pansionu Loviška možete rezervirati na linku smještaj na Pelješcu.
Plaže Divna i Duba
plaža Divna plaža Duba

 

 

 

 

 

Pansion je udaljen 160 m od mora a predivna plaža Luka ispred autokampa Vrilo i plaža Pozor na kojoj je Tuna bar nalazi se samo na par minuta hoda. Na 300 m od pansiona je travnati nogometni teren te betonsko nogometno i košarkaško igralište sa tribinama.

Trpanj je poznat i po jednom od najljepših zalaska Sunca koji obično u sezoni zalazi padajući na otok Hvar.
FB_IMG_1441695882378zalazak Sunca Pelješac

 

 

 

 

 

U Trpnju Vas očekuje mnoštvo restorana sa dobrom ribljom i mesnom ponudom poput Tuna bara, poznati cocktail bar Mohito, prekrasan kafić Betula i cafe bar Ćutuk gdje se okupljaju mladi te kultni club Araus otvoren u sezoni.
Pelješac je poznat i kao domovina vinske sorte plavca malog i nekih od najboljih hrvatskih vina kao što su Postup i Dingač. Na otprilike 80-tak kilomatara registrirano je oko 250 vinara tako da je posjet vinarijama jedan od izleta koje ne želite propustiti. U blizini Trpnja nalazi se poznata Vinarija St. Hills a vinarije koje još preporučujemo posjeititi su Vinarija Matuško, Korta Katarina, Miloš, Vicelić, Kuna..
Vinarija St. Hills i Vinarija Matuško

vinarija st.hillsvinarija Matuško

 

 

 

 

 

 

Od interesantnih izleta šteta je ne posjetiti rodni grad Marca Polla – Korčulu, nacionalni park Mljet te stari grad Ston, njegovu solanu i nadaleko poznate zidine.

Korčulaston12

 

 

 

 

 

 

Pelješac postaje sve više interesantna destinacija za motoriste i bicikliste jer njegova konfiguracija, usponi i zavojite ceste te off road putevi jednostavno zovu na zabavnu vožnju tako da ako ste vlasnik motora ili bicikla preporučujemo Vam dolazak s njima.
Vlasnik pansiona Dionis Srhoj i sam je biker i vlasnik auto & moto servisa te pruža sav support bikerima i biciklistima u slučaju problema sa njihovim ljubimcima. Inače je poznat i kao restaurator oldtimer-a. Tako da je Pansion Loviška nezaobilazna je biker friendly destinacija za sve motoriste i bicikliste.
Auto & moto servis Dionis Srhoj
servis

U slučaju da želite kušati autohtone pelješke ekološke proizvode poput maslinova ulja, vina i sl. vlasnik pansiona ima i svoje obiteljsko gospodarstvo te će Vam rado ih rado ponuditi.

 

Pansion Loviška Trpanj Pelješac želi Vam ugodan boravak i dobrodošlicu!

Berba grožđa

Berba

 

Pelješac Travel, Pelješac j.d.o.o. za usluge i turistička agencija, Poslovni račun: HPB IBAN:HR0323900011101002585, SWIFT: HPBZHR2X, Voditelj TA/Direktor/član uprave Ruđer Mihovilić Sjedište: Zamirje 3, 20230 Ston, ID KOD: HR-AB-20-060364767, OIB: 06109341855 Osiguranje jamčevine turističkih paket aranžmana pri UNIQUA osiguranju br.police: Temeljni kapital u iznosu od 10,00 KN uplaćen u cjelosti Društvo Pelješac j.d.o.o. upisano je pri trgovačkom sudu u Splitu, stalna ispostava Dubrovnik pod MBS: 060364767 , © Pelješac j.d.o.o. 2020. All rights reserved.